lejlighed Kolding

   
   

 

2-værelses lejlighed i Kolding
 

Så er alle tiders lejlighed til salg i Kolding. Lejligheden ligger midt i Kolding og der er let adgang til motorvejen, banegården eller de mange forskellig uddannelsesinstitutioner der er i Kolding. Lejligheden er en to-værelset lejlighed beliggende i en ejendom med 80 lejligheder, hvoraf de 35 er andelsboliger. Andelsboligforeningen er forholdsvis ny, da den blev dannet i 2008.

 
Tæt på byen

Lejligheden i Kolding ligger skønt placeret med en udsigt op til KoldingHus. Lejligheden består af 2 altaner, hvor den ene er åben og den anden er dækket over med glasvinduer. Glasvinduerne kan køres til siden og solen kan nydes. Det er god mulighed for at have et bord og stole på altan. Stuen, gang og soveværelse har trægulve og meget lette at renholde. Toilettet består udelukkende af fliser. Køkkenet har netop fået installeret ny ovn som er grå og keramisk kogeplade i sort. Lejligheden i Kolding ligger i en bygning med elevator, vaskerum som består af 4 vaskemaskiner og 2 tørretumbler, festlokal og et dejligt fællesareal. Der er ligeledes dørtelefoner i bygningen.

Lejligheden i Kolding er et oplagt forældrekøb og der kan uden problemer bo to i lejligheden – Skoler der ligger i nærheden: IBC, Design skolen, Hansenberg, Syddansk Universitet

 

Lejlighed Kolding

  • 2-værelses andelslejlighed
  • Elevator & dørtelefon
  • Dejlige grønne fællesarealer
  • Vaskerum
  • Beliggenhed nær gågaderne
  • Tæt på uddannelsesinstitutioner
 
Fakta  
Størrelse 63 kvm
Altaner

2 stk.

Elevator Ja
Dørtelefon Ja
Afstand centrum 0 meter
Pris  
   
Andelsværdi 110.000
Husleje mdr. 4.078,06
Gårdlaug mdr 115,84
Forbrug mdr 700,00
 

Tel.: 22 36 28 84
                              

EMAIL ADDRESS : mette@mussebo.dk

Copyright © 2010 Andelsbolig-kolding.dk